Ezt a két személyt keresi a Ceglédi Rendőrség

Az állampolgárok segítségét kérik a ceglédi rendőrök az ismeretlen tettesek azonosításához.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság 13020-467/2017. bü. ügyszámon ismeretlen tettesek ellen.
A rendőrségen egy abonyi férfi tett feljelentést, mivel 2017. március 31-én a reggeli órákban egy abonyi telephelyen az ismeretlen tettes – miközben társa elterelte a sértett figyelmét – eltulajdonította a pénztárcáját.

A sértett elmondása alapján a két férfiról grafika készült.

A rendelkezésre álló adatok szerint az a férfi, aki elterelte a sértett figyelmét 30-35 év körüli, vékony testalkatú, 170-175 centiméter magas, rövidre nyírt, szőke hajú. A bűncselekmény elkövetésekor világos színű, testhez simuló pulóvert viselt. Társa körülbelül 165 centiméter magas, barna hajú, zömök testalkatú, aki a lopás elkövetésekor kék színű kabátot viselt.

A Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a grafikákon látható személyeket felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Ceglédi Rendőrkapitányságon vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység irányítási Központját a 06-1- 236-28- 83-as telefonszámon. Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06-80/555- 111-es;Telefontanú; zöld számán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén!

MEGOSZTÁS