Ezért zárták le a 31-es főút egyik oldalát Sülysápnál

Jelentős mennyiségű csapadék esett tegnap, Pest megyében. Az eső miatt több helyen vízátfolyás nehezíti a közlekedést. A 31-es főút 39-es kilométerszelvényében az útburkolatot vasárnap víz borította, ezért az érintett útszakaszon félpályás útlezárás volt.

Képünk a Lánglovagok.hu oldalról származik, ha kiváncsi vagy több képre, kattints IDE!

MEGOSZTÁS

9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A kép szerint visszább Sülysáp felé bal kéz felől a büszke földtulajdonos bejárót csinált az úttestről ezért tud a víz a domboldalról lefolyni korában iszap folyt az útra azért csinálták az a képen is látható dombot amit a paraszt,hogy ne keljen körbe menni egyszerűen eltúrta.

  2. Nem kellett volna beszántani a vízelvezető csatornákat. Sülysáp-Mende között ” VOLT” egy pár: 31-től is és a vasúti sínektől is. Azt a célt szolgálta, hogy ilyen esetekben ne okozzon gondot a víz, de legalábbis ne ekkorát. 🙁 Az Alsó-Tápió tudja fogadni a vizet.

  3. Talán ha a közüt kezelője nem felejtette volna el kitakarítani az út menti árkokat és letolni az útpadkát, akkor nem az úttesten állna a megolvadt hólé!
    Persze, ha a katasztrófavédelemmel is meg lehet csináltatni a munkájukat, akkor felesleges is bármit csinálni!

  4. áááá ,,,azt írták h félpályás útlezárás van ,na de várjunk már egy kicsit,, az egész úttestből ,átlagosan is csak félpályát lehet használni ,meg mi az h pálya ,,pályának nevezzük az M1,M3,M6,M5 ….stb,, a 31-est inkább csak valami másnak nevezném ,már rég meg kellet volna csinálni ,nap mint nap több 100.000-en járnak azon a 31-en ,és semmi nagyokosnak nem jutott még eszébe h rendesen meg kellene csinálni azt az útszakaszt ,nem pedig foltozgatni :/ és akkor nem lennének most ilyen gondok

  5. Kedves Anna ha nem a kötözködő okoskodás lenne az erőssége a képek alapján megállapítható hogy az út a másik irányba lejt ahová a viz betódult onnan kellett kiszivattyuzni a túloldalra mivel a víz nem képes a a gödörből ki csak bele folyni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here