Érvényesült a papírforma, elmaradt a szenzáció

Szerda délután, rekkenő hőségben került sor a Nagykáta – Kisvárda Magyar Kupa találkozóra.

A hőségriadó ellenére közel 400 fős nézősereg látogatott ki a Sport utcába az NB II-es Kisvárda elleni kupa-mérkőzésre. Már a mérkőzés kezdetétől szemmel jól látható volt a csapatok közötti minőségbeli különbség, melynek a végén ellenfeleink magabiztos játékkal és egy tucat góllal megterhelve hálónkat búcsúztattak minket a kupától.  A 90 perc folyamán végig a vendégek akarata érvényesült, elvétve tudtuk megközelíteni a ’Várda kapuját, igazi lehetőségünk nem is volt.

A nap egyetlen pozitívuma, hogy a csúfos vereség ellenére újra megtelt a lelátó. A kudarcból, a hibákból tanulni kell, előre kell nézi és a vasárnapi bajnoki nyitányra kell és szabad csak koncentrálni, ahol is az Üllő lesz az ellenfelünk, szintén hazai pályán.

Magyar Kupa
1. forduló

Nagykáta SE – Kisvárda-Master Good 0-12 (0–7)

Nagykáta, 400 néző. Vezette: Bogár G. (Csáky T., Fodor R.)
NAGYKÁTA: Lengyel J. – Czakó II N. (Majzik B., a szünetben), Lovasi B., Horváth G., Komonyi Gy. (Szigedi A. E., a szünetben) – Hajdú M., Szalkai P., Czakó I N., Kiss Á. – Mohácsi G. (Lakatos L. B., 77. p.), Héger A. Edző: Tóth István.
KISVÁRDA: Ivancsics A. – Fazekas G. (Koronczi B., 77. p.), Hidi N., Hegedűs T., Hadaró V. – Csilus T., Müller Zs., Kulcsár K. (Rézinger B., 85. p.), Eszlátyi I. – Rajczi P. (Molnár R., 77. p.), Nagy R. Edző:Soós Imre.
GÓL: Rajczi P. (3), Kulcsár K. (2), Eszlátyi I. (2), Csilus T. (2), Hegedűs T., Nagy R., Rézinger B.
SÁRGA LAP: Fazekas G.

Forrás: nagykatase.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here