Emberölési kísérlet Tóalmáson

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított eljárást emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Zs. Sándor 58 éves tápiósági lakos ellen. – írja a police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 58 éves férfi 2015. április 15-én 8 óra körüli időben – két kiskorú gyermekével – személygépkocsival érkezett Tóalmásra. A férfi a település egyik utcájában találkozott a feleségével, akivel szóváltásba keveredett, majd ezt követően az asszonyt több alkalommal meglökte és megpróbálta erőszakkal beültetni az autóba. A dulakodás során a gyanúsított egy késsel többször megszúrta a sértettet. Ekkor az asszony segítségére sietett egy férfi, melynek hatására Zs. Sándor abbahagyta a bántalmazást, visszaült a járműbe és az abban ülő gyerekekkel elhajtott a helyszínről.

A sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a nő súlyos izomsérüléseket szenvedett. Az 58 éves férfit a Nagykátai Rendőrkapitányság munkatársai 8 óra 45 perc körüli időben tápiósági lakásában elfogták és előállították. A Pest megyei rendőrök őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, az illetékes bíróság pedig 2015. április 17-én előzetes letartóztatásba helyezte.

Zs. Sándor ellen a további eljárást – fogvatartása mellett – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here