Elsodorta a gyalogosokat

A nagykátai rendőrök egy 83 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként, aki a baleset bekövetkezése után nem állt meg és nem nyújtott segítséget a sérülteknek.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Sándor 83 éves tápiósági lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. Sándor az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2015. november 12-én 7 óra 30 perc körüli időben Tápióbicske lakott területén belül a Sági úton, amikor egy előtte, vele azonos irányba gyalogoló és a kerékpárját toló nő előzésébe kezdett. Ennek során – feltehetően – nem tartott kellő oldaltávolságot és elsodorta a gyalogost, aki a biciklin két kiskorú gyermekét tolta. A nő a baleset következtében elesett és ő, valamint egyik gyermeke – az elsődleges orvosi vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett. A 83 éves férfi a baleset helyszínén nem állt meg, hanem segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

A nagykátai rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították és Tápióbicskén elfogták K. Sándort, akit előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. Ellene a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagykátán is van egy öregúr, sötétkék VW poloja van. Többször láttam a városban bizonytalan, veszélyes szituációkban. Aztán egyszer karambolozott is a MOL kút mellett. Gondoltam ebből csak tanult, hogy a vezetés már nem neki való, de nem. Megcsináltatta az autót és pár hét múlva újra vezetett. Már egy ideje nem láttam, remélem felhagyott vele.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here