Előzetesben a csaló nő

Az interneten csapta be a vásárlókat a 24 éves gyanúsított.

Csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Petra 24 éves bakonyszentkirályi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a nő az elmúlt hónapokban több személyt csapott be úgy, hogy az interneten – hamis néven bemutatkozva – különböző termékeket kínált eladásra. A vevőktől a termékek árát előre utalással kérte, azonban a sértettetek az árucikkeket nem kapták meg, azokkal a gyanúsított már a hirdetés feladásakor sem rendelkezett.

A 24 éves nőt a nagykátai nyomozók 2016. július 1-jén gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az eljárás során az is kiderült, hogy S. Petra nem először követett el csalást ilyen módszerrel, korábban már több eljárás is volt ellene.

A rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, az illetékes bíróság 2016. július 1-jén elrendelte az előzetes letartóztatását.

MEGOSZTÁS

16 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Persze az igazán nagyokat, nemzetközi csalókat, akik mindenféle csodaszert árulnak köszvény, merevedési zavarok, fogyasztószerek, stb., stb, ellen, azokat soha nem fogják elkapni. A FB. is már dugig van velük.

  2. Tál László Sokmillió ebay-en vásárló hülyék vagy sem, de hogy idegentől elenőrizhetetlentől utánvételbe sem szabad, nem hogy előre fizetni bárkinek. Még ismerősnek sem fizetnek szívesen az ember előre pl. áruért, vagy munkájért hosszú ismeretség és bizalom kell ahoz, de bezzeg előre fizetnek vad idegennek interneten, hát miért is ne lenne akkor hülye az aki előre fizet akár ebay-en akár máshol.

  3. Timi Dancemusic
    Azért nem mindehol így működnek ám a dolgok, mint itthon, nem mindenhol az a cél, hogy lehúzzuk a másikat. Nekem még sosem volt gondom.

    Amúgy persze, igazad van, van benne rizikó, ezt döntse el mindenki maga, csak arra akartam rávilágítani, hogy az utánvétel esetén is át tudnak verni..

  4. Tál László Én konkrétan semmit nem postázok utánvéttel, egy időben közel 50.000Ft-os károm keletkezett abból, hogy nem vették át a csomagot és fizettem az oda-vissza költséget. :/ Akinek van gyomra és pofája átvágni az embereket, az utánvéttel is megfogja oldani..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here