Előzetes letartóztatásban a tápiószentmártoni betörő

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Mihály 42 éves tápiószentmártoni lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 42 éves gyanúsított 2015. március 13. és március 20. közötti időben egy tápiószentmártoni hétvégi ház melléképületéről lefeszítette a lakatot és onnan egy kerékpárt, valamint különféle kisgépeket és használati tárgyakat tulajdonított el.
A sértett 2015. március 20-án észlelte a bűncselekmény elkövetését, majd feljelentést tett a rendőrségen. Elmondta, hogy a melléképületben további használati tárgyak voltak összekészítve, valamint látta, hogy a házától egy ismeretlen férfi távolodik egy olyan kerékpárral, amely hasonlított a tőle eltulajdonított kétkerekűre.
A beszerzett adatok alapján a nagykátai rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Mihályt, akit még a feljelentés napján – a délutáni órákban – elfogtak és előállítottak. A 42 éves férfit a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, mely során a bűncselekmény elkövetését elismerte. A lakásán megtartott házkutatás során több, a hétvégi házból eltulajdonított tárgyat foglaltak le a rendőrök.
Az illetékes bíróság 2015. március 23-án elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.
A nagykátai nyomozók vizsgálják, hogy B. Mihály további bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e. Ellene a további eljárást – fogvatartása mellett – a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here