Előzetes letartóztatásban a tápiószecsői betörő

A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. László 24 éves tápiószecsői lakos ellen.
Egy tápiószecsői nő 2015. február 12-én 18 óra körüli időben feljelentést tett a Nagykátai Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, aki az ablak betörését követően bement a lakásába, ott kutatást végzett, azonban az otthon tartózkodó sértett megzavarta, így értékszerzés nélkül elmenekült a helyszínről.
A helyszín közelében tartózkodó rendőrök – a feljelentést követően – azonnal megkezdték az ismeretlen tettes felkutatását és az adatgyűjtést.
A beszerzett adatok eredményeként a nagykátai rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Lászlót, azonban a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre, ezért ellene körözést adtak ki. A férfit néhány nappal később – 2015. február 16-án – a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a fővárosban elfogták.
A tápiószecsői férfit – előállítását követően – a nagykátai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A kihallgatása során P. László elismerte, hogy további három házba is betört és onnan különböző értékeket tulajdonított el. Az illetékes bíróság 2015. február 19-én előzetes letartóztatásba helyezte.
A gyanúsított ellen a további eljárást – fogvatartása mellett – a Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. ez olyan érdekes filyamatosan figyelem akár hello káta vagy a jákohalmi vagy akár melyik oldalt ki irnak bármit rá párnapra ugyan ugy ki irják és meg van az elkövető mi ez valami titkos szövetség vagy mi a tököm ?!?!?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here