Előzetes letartóztatásban a nagykátai rabló

Az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 19 éves gyanúsítottat, aki 12 éves társával egy gyermekkorú fiút rabolt ki, értesültünk a police.hu jóvoltából.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Zoltán 19 éves nagykátai lakos és 12 éves társa ellen, akik a jelenlegi adatok szerint 2015. január 29-én a délutáni órákban az iskolából hazafelé sétáló sértettnek útját állták és a nála lévő készpénz átadására szólították fel, miközben veréssel fenyegették meg. A 11 éves nagykátai sértett a fenyegetés hatására a nála lévő készpénzt átadta a gyanúsítottaknak.

A rendőrök 2015. február 16-án a két helyi fiút elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Az illetékes bíróság K. Zoltánt 2015. február 19-én előzetes letartóztatásba helyezte. A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Forrás: www.police.hu

 

MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here