Előzetes letartóztatásba került

Néhány órán belül előzetes letartóztatásba került az 54 éves gyanúsított.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. János 54 éves tápiószecsői lakos ellen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. január 29-én 0 óra után nem sokkal érkezett bejelentés arról, hogy egy tápiószecsői ingatlannál az 54 éves férfi az Országos Mentőszolgálat munkatársaira támadt.

A Tápiószecsői Rendőrőrs járőrei rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol a mentősök elmondták, hogy M. János egészségügyi ellátására érkeztek a házhoz, azonban a gyanúsított a lakásban egy fejszét vett magához és támadó szándékkal feléjük indult. A sértettek azonnal távoztak az épületből, azonban a férfi utánuk ment és a fejszével megrongálta a mentőautó karosszériáját, illetve betörte a jobb hátsó ablaküvegét. Személyi sérülés az eset kapcsán nem történt.

A rendőrök a lakásban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállítottak, gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.  A Nagykátai Járásbíróság még a bűncselekmény elkövetésének napján elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. Ellene a további eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság vizsgálati Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here