Előzetes letartóztatásba került

A 18 éves férfi egy üveggel bántalmazta a sértettet.
Testi sértés bűntett, garázdaság bűntett és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Viktor 18 éves és társa, P. Ádám 22 éves tápiószőlősi lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves gyanúsított 2017. április 30-án a délutáni órákban együtt italozott 22 éves ismerősével, amikor a vendéglátóhelyen megjelent a sértett. A gyanúsítottak átültek az ő asztalához és meg akarták hívatni magukat egy italra, de ezt a férfi nem tudta kifizetni.

A sértett néhány perc elteltével elindult hazafelé.  A gyanúsítottak utána mentek, veszekedni kezdtek vele, majd S. Viktor egy üveggel többször fejen ütötte.  A bántalmazás következtében a sértett arccsontja eltört.

Alig 30 perc elteltével a gyanúsítottak a férfi házához mentek. P. Ádám berúgta az ingatlan ajtaját, bementek a házba, ahonnan a sértett többszöri felszólítására sem távoztak. Végül a házat a sértettel együtt hagyták el, aki később feljelentést tett a rendőrségen.

A ceglédi nyomozók a gyanúsítottakat 2017. május 1-jén az esti órákban elfogták, előállították, majd kihallgatták őket. S. Viktort őrizetbe vették, társa az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Az illetékes bíróság 2017. május 4-én elrendelte S. Viktor előzetes letartóztatását.

MEGOSZTÁS