Elítélték a ceglédi szülőket, akik közösültek gyerekeikkel és lopásra kényszerítették őket

Szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt több mint 10 év fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön egy apát, egy anyát és egy nagyapát. Cegléden évekig molesztálták és lopásra kényszerítették kiskorú gyermekeiket.
A most 48 éves nő, 39 éves férje és a férfi 59 éves apja öt éve molesztálta a pár akkor 3 éves kislányát és 6 éves kisfiát. A férfi és felesége családját 2010. február óta gondozta a Ceglédi Gyermekjóléti Központ. A szülők sokat italoztak és gyerekeik előtt veszekedtek, verekedtek. Hogy az italra előteremtsék a pénzt, a kicsiket lopásra bírták. Otthon a gyerekek jelenlétében pornográf tartalmú filmeket néztek. Eleinte csak egymással, később gyerekeikkel is közösültek. Sőt, arra is rávették a kicsiket, hogy ők maguk is szexuális játsszanak a szemük láttára. A nagyapa többször jelen volt a fajtalankodásokon, majd ő is részt vett benne.
A szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetése és társtettesként elkövetett kifosztás miatt mondta ki bűnösnek a bíróság, ezért 15 év fegyházra ítélte.
A nagyapára ugyanezekért a bűncselekményekért mint többszörös visszaesőre 12 év fegyházbüntetést szabtak ki.
Ugyancsak 12 évet kapott hasonló cselekmények miatt a feleség.
A törvényszék a házaspár szülői felügyeleti jogát megszüntette.
Az ítélet nem jogerős, mert a vádlottak és védőik enyhítésért fellebbeztek. Az ügyész három nap gondolkodási időt kért.
MEGOSZTÁS