Elfogták a tápióbicskei rablógyilkost + VIDEO

Elfogták a Pest megyei nyomozók azt a fiatal férfit, aki 2011 nyarán, társaival együtt meggyilkolt egy 85 éves embert Tápióbicskén – tudta meg a HavariaPress.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2011. június 22-én éjfél körül támadtak meg tápióbicskei házában egy idős férfit. A most elfogott 21 éves tápiószecsői N. Gusztáv többször megütötte az áldozatot, majd a lakásban értékek után kutatott, majd – társaival együtt – a megszerzett pénzzel és mobiltelefonnal elmenekült.

Az idős férfi a rablótámadás után a szomszédban lakó fiától kért segítséget. A súlyosan megsérült ember kórházba került, ahol egy héttel később elhunyt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást. Sikerült azonosítani a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Gusztávot, akit kedden – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársainak segítségével – fővárosi munkahelyén elfogtak és előállítottak. A 21 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rablóbanda többi tagját még keresik.

Forrás: Népszava

MEGOSZTÁS

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Az eredeti cikk szerint: “Bíróság elé állítja a férfit áldozata családja” ! Bocsánat !? Miért a családja? A hatóság mit csinál? Ebben is felelősséget kell vállalnia ! Egyébként van még kötelem, kölcsön adhatom………

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here