Elfogták a sülysápi rablókat + videó

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya M. Gábor 39 éves mendei és P. László 20 éves tápiószecsői lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2014. szeptember 6-án 22 óra körüli időben – Sülysáp egyik utcájában – támadta meg az utcán közlekedő sértettet. M. Gábor és társa tettleg bántalmazta a férfit, majd a nála lévő övtáskát – a benne lévő készpénzzel, mobiltelefonnal és okmányokkal együtt – eltulajdonították. A bántalmazás következtében a sértett megsérült.

A nyomás során beszerzett adatok eredményeként a monori rendőrök azonosították a rablással megalapozottan gyanúsítható férfiakat, akiket 2015. március 4-én a hajnali órákban kókai, illetve sülysápi tartózkodási helyükön elfogtak. A nyomozók a 39 éves férfit és 20 éves társát – előállításukat követően – őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság 2015. március 6-án mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezte.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást – fogvatartásuk mellett – a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here