Elfogták a két autótolvajt

A nagykátai rendőrök őrizetbe vettek két tóalmási fiatalt!

Egy aszódi férfi tett feljelentést a Nagykátai Rendőrkapitányságon 2015. június 11-én a délelőtti órákban ismeretlen tettes ellen, aki Kókán, a Legelő utcában parkoló autóját eltulajdonította.

A nagykátai nyomozók a végrehajtott rendőri intézkedések eredményeként azonosították a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves Cs. Norbertet és 17 éves társát. A tóalmási fiatalokat a rendőrök 2015. június 16-án elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket, mivel a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a feljelentést megelőzően – az éjszakai órákban – a jármű ablakát betörték és a gépkocsit eltolták. Ezt követően a gyújtáskapcsolót kitépték, összekötötték a kábeleket és az így beindított autót eltulajdonították. A gyanúsítottak eredeti terve az volt, hogy a járművet eladják, azonban a 17 éves fiú az autóval Tóalmás egyik kereszteződésében egy villanyoszlopnak ütközött, amelynek során Cs. Norbert megsérült. Az összetört járművet a gyanúsítottak az erdőben elrejtették.

A nyomozók az eltulajdonított személyautót megtalálták és lefoglalták.

A nagykátai rendőrök a 19 éves férfit és társát őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásuk indítványozására. Ellenük a további eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Forrás: www.police.hu

Képek: www,police.hu

 

toalmas_5_0 toalmas_3_0

 

 

 

 

 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here