Elfogatóparancs a 62 éves nagykátai férfi ellen

A megalapozott gyanú szerint valós hirdetésben szereplő adatokkal csapta be a vevőket a 62 éves nagykátai férfi.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – szabadlábon hagyása mellett – eljárást folytatott H. István 62 éves nagykátai lakos ellen.

 A nyomozás adati szerint a férfi az egyik internetes oldalon eladásra hirdetett egy gépjárművet 2013 tavaszán, amely alapján 2013 áprilisa és májusa között öten vették fel a kapcsolatot az eladóval. Mindannyian megállapodtak vele a vételárban, illetve az előleg összegében, amelyet a vevők elutaltak a megadott számlaszámra. Ezt követően a gyanúsított találkozót beszélt meg sértettekkel, ahol egyetlen esetben sem jelent meg, majd elérhetetlenné vált.

 A beszerzett információk alapján kiderült, hogy H. István egy, az internetes oldalon szereplő, valós hirdetés adatit és képét használta fel a bűncselekmények elkövetéséhez.

 Mivel a férfi tartózkodási helye ismeretlen volt, a kecskeméti nyomozók elfogatóparancsot bocsátottak ki vele szemben, amely alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai 2014. szeptember 8-án elfogták őt.

A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kecskeméti Járási Ügyészségnek.

Forrás: www.police.hu

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here