Éjjel surrant be

A nagykátai rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás bűntett, okirattal visszaélés vétség és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt L. János 31 éves tápiószelei lakos ellen.

A rendőrségre 2015. október 24-én a reggeli órákban bejelentés érkezett arról, hogy egy tápiószelei lakóházba az éjszakai órákban ismeretlen tettes a nyitott bejárati ajtón keresztül bement és a lakásból eltulajdonított egy táskát, amiben készpénz, mobiltelefonok, karóra, bankkártya és különböző okmányok voltak.

A nagykátai nyomozók a végrehajtott rendőri intézkedések eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Jánost, akinél a 2015. október 26-án 16 óra körüli időben lefolytatott házkutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított értékek egy részét. A rendőrök a 31 éves férfit elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. L. János a kihallgatás során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozók vizsgálják, hogy a férfi összefüggésbe hozható-e további bűncselekmények elkövetésével. A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here