Egyből egy

A nagykátai kosarasok is megkezdték a szezont. Az első mérkőzés lebonyolítására idegenben, Taksonyban került sor, ahol a Pestszentimrei Vagány Nyulak csapatával csaptunk össze. Vagány Nyulak Pestszentimre – Nagykáta SE 40 – 72 (6-20; 10-22; 13-17; 11-13) Dinamikusan kezdtük a mérkőzést.

Miután a feldobást mi hoztuk el, az első három támadásunkból is pontot tudtunk szerezni, míg a mi gyűrűnk bedeszkázva maradt. Az erős kezdés után azonban kissé lelassultunk, bár ellenfelünk is csak két pontot tudott szerezni. Majd egy ritmusváltást követően 3 gyors kosarat szereztünk, közte két Kovács D. triplával, így a 6. percben már 2 – 14-re vezetett csapatunk. Ezután kosár kosarat követett, mígnem egy labdaszerzést követően egy gyors indulásból Zalán egy zsákolással állított be a negyed végi 6-20-as eredményt.

A második negyedben is hatékonyak voltunk. A játékrész első 6 percében 14 pontot szereztünk, melyre csupán 1 érkezett válaszul. A hátralévő 4 percben 8-8 pont született mindkét oldalon, így ezt a negyedet 10 – 22-re hoztuk, és így 26 pontos előnnyel várhattuk a második félidőt.

A fordulást követően kicsit ráült az eredményre csapatunk, azonban előnyünket még így is tovább tudtuk növelni 4 ponttal. Ezáltal 30 pontos különbséggel vághattunk neki az utolsó etapnak. A 4. negyed sem hozott fordulatot a mérkőzés végkimenetelében. Erre a játékrészre már csapatunk minden tagja pályára lépett, illetve pontokkal is hozzá tudott járulni a győzelemhez.

Pontszerzőink:

Tóth Zalán: 17/3 pont

Szécsényi Tamás: 16 pont

Kovács Dániel: 14/6 pont

Magda János: 10 pont

Gulyás Bence: 5 pont

Sőrés László: 4 pont

Balázs Gergő: 4 pont

Barad Tamás: 2 pont

Köszönjük a sportszerű mérkőzést a Vadnyulaknak! Sok sikert kívánunk nekik a szezon hátralévő részére! Gratulálok az egész csapatnak! Szép volt fiúk, csak így tovább! HAJRÁ KÁTA!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here