Egy nap alatt hat kerékpárt lopott el

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F. Sándor 27 és tápiószelei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. október 7-én 7 óra és 17 óra közötti időben a tápiószelei és a tápiógyörgyei vasútállomások kerékpártárolójából összesen hat biciklit tulajdonított el. Négy kerékpárról a lakatot levágta, egy bicikli nem volt lezárva, egy kétkerekűt pedig a lakattal együtt vitt el a 27 éves férfi.

A nyomozás során beszerzett adatok eredményeként a rendőrök azonosították a lopásokat elkövető F. Sándort, akit a nagykátai járőrök 2015. október 8-án 12 óra körüli időben a lakásán elfogtak és előállítottak. A nyomozók a 27 éves férfit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során a kerékpárok eltulajdonítását elismerte. A lakásán végrehajtott házkutatás során a nyomozók öt kerékpárt találtak meg és foglaltak le.

Az F. Sándor ellen folytatott eljárást a nyomozhatóság 2015. október 9-én lezárta és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

20150910104643                                                                              20150910104659

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

  1. Esküszöm hogy az ilyen ember nemnormális. Bárhova megy az ember biciklivel, nincs biztonságban a kerékpárja még ha lezárja is,mert már az se akadály a tolvajnak hogy elvigye.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here