Egy nagykátai férfi megkéselte volt élettársát Monoron

Személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán R. Rómeó 31 éves és R. József 25 éves nagykátai lakosok ellen. Nem akármilyen történet.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 31 éves férfi 2014. december 25-én 16 óra 40 perc körüli időben jelent meg egy monori családi háznál, ahol volt élettársa vendégségben tartózkodott. R. Rómeó a fenti időben berontott a ház bejárati ajtaján, majd minden előzmény nélkül – a nála lévő zsebkéssel – többször megszúrta volt élettársát. A nő a földre esett, azonban a R. Rómeó még ekkor sem hagyta abba a bántalmazását. A sérült nőt rugdosni kezdte és közben az ordította, hogy megöli.

A sértett ismerősei mentőt hívtak és közben próbálták megfékezni a 31 éves férfit, aki a kést a kabátja zsebébe tette, volt élettársát pedig kivitte a ház előtt parkoló autóba – melyet társa, R. József vezetett – és elhajtottak a helyszínről.

Az adatgyűjtés eredményeként a járőrök megállapították, hogy a két férfi merre tarthat a sérült nővel és utánuk indultak. Bénye közelében utolérték őket, a járművet megállították és a benne ülő személyeket intézkedés alá vonták. A 25 éves sofőr kiszállt az autóból, azonban R. Rómeó ezt a rendőrök többszöri felszólítására sem tette meg. A hátsó ülésen utazó férfi egy pléddel próbálta betakargatni a mellette ülő sértettet. A rendőrök a férfit végül kiszállították az autóból, majd társával együtt elfogták és a Monori Rendőrkapitányságra állították elő őket, a sérült nőhöz pedig mentőt hívtak.

A nyomozók R. Rómeót és társát – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here