Egy hónap keresés után, holtan találták Hajnit

Jászberény — Hasztalan járták egy hónapon keresztül az erdőt nap mint nap az egy hónapja eltűnt fiatal lány hozzátartozói, a bizonytalanság csak most ért véget.

P.-né Zsuzsanna élete legtragikusabb pillanatait élte át, amikor a hét végén egy rendőr csöngetett be hozzájuk, és közölte: valószínűleg megtalálták lánya, Hajnalka (†22) holttestét. A család március 16-a óta mindennap megjárta a poklot, de egy pillanatra sem adták fel a reményt, hogy a lány még él. Folyamatosan átfésülték a közeli erdőséget, de nem lelték nyomát. Végül az Eltűnt Személyekért Egyesület tagjai bokorról bokorra járva megtalálták a Zagyva-parton Hajnalka testét.

– Ötvenegy ember kutyákkal megerősítve először az erdős-bokros területet kutatta át. Majd a Zagyva mentén haladva a folyót, ahol végül egy uszadékon, a bedőlő fán fennakadt holttestet találtunk – mondta Forgácsné Fejes Mária, az egyesület elnöke.

A fiatal lány, akinek nagy álma volt, hogy egy étteremben dolgozhasson, egy kisebb családi összezördülés után rohant el otthonról.

– Azonnal utánafutottam, láttam, ahogy bemegy a fák közé, és elnyeli az erdő. Már abban a pillanatban rossz érzés fogott el. Egész éjjel kerestük őt az erdőben, de nem találtuk – csuklott el az édesanya hangja, aki az elmúlt egy hónapban végig bízott abban, hogy élve kerül elő a lány. A kutató csapat mellett a család is állandóan kereste Hajnalkát. – Elképzelni sem tudom, mi történhetett vele. Abban szinte biztos vagyok, hogy nem lett öngyilkos. Lehet, hogy bántották, de inkább arra gondolok, hogy valami szörnyű baleset érte. Nem ismerte a terepet. Sötét volt, talán amikor futott, akkor esett a folyóba – sóhajtott Zsuzsanna.

Úgy tudjuk, mielőtt megtalálták a lány holttestét, a közelben rábukkantak egy – hivatalosan fogalmazva – élet kioltására alkalmas tárgyra, amely gondosan be volt csomagolva. Azt egyelőre nem tudni, van-e köze Hajnalka halálához.

– A halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják, egyelőre kizártuk az idegenkezűséget – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

Forrás: Blikk.hu, Fotó: Blikk.hu

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írd meg nekünk vagy küldj róla fotót, akár névtelenül is: hellokata.hu@gmail.com

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here