Egész Újszilvás sötétségbe borult egy illegális favágó miatt

Kivágta a fát, elment az áram. A körzeti megbízottak rövid időn belül azonosították a bűncselekményt elkövető fiatalkorú újszilvási fiút.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 17 éves újszilvási lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves fiú 2016. január 16-án 14 óra körüli időben akácfát kísérelt meg kivágni az újszilvási erdő területén. Ennek során a kivágott fa felső része beleakadt az elektromos kábelhálózatba és azt elszakította. Ennek következtében a község teljes területén megszűnt az áramszolgáltatás.

A fiatalkorú fiú a kivágott fát a helyszínen hagyta és elmenekült. A rendőrségre a szolgáltató munkatársai tettek bejelentést, melyet követően a körzeti megbízottak adatgyűjtést végeztek. Ennek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 17 éves fiút, akit néhány óra múlva lakcímén elfogtak és előállítottak.

A nyomozók a fiút gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a további eljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Bűnügyi Osztály folytatja le.

Forrás:InfoCegléd

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here