Edzőváltás a felnőttnél

Az elmúlt héten lemondott klubunknál vezetőedzői posztjáról Tóth István, felnőtt együttesünk trénere. Tóth mester hétfőn este rögtönzött elnökségi ülésen jelentette be, hogy a jövőben nem tudja ellátni vezetőedzői teendőit. Tóth István megnövekedett munkahelyi elfoglaltságait nem tudja a jövőben úgy összeegyeztetni a labdarúgó-csapatnál végzett teendőivel, hogy egyik se menjen a másik rovására.

Az elnökség nehezen, de tudomásul vette az tréner által alaposan átgondolt döntést. A vezetőség ideiglenes jelleggel Györe Lászlót jelölte ki, hogy lássa el a felnőtt együttes melletti teendőit, illetve a hétvégi Tura elleni bajnokin már ő ül a kispadon. Az edzésekben és a mérkőzéseken ,,Tacit” pedig U19-es korosztályunk trénere, Kiss Krisztián segíti.

Ezúton szeretné megköszönni a Nagykáta SE vezetősége, valamennyi labdarúgója és szurkolója Tóth Istvánnak azt az áldozatos munkát, melyet vezetőedzőként 2008 óta lát el. A hosszú évek alatt a ,,megye-kettes” bajnokságban két ezüst és egy aranyérmet, míg a Pest Megyei Kupában egy-egy ezüstöt és aranyat könyvelhetett el a csapat az irányítása alatt.

Reméljük, hogy mihamarabb újra klubunk kötelékében köszönthetjük Tóth Istvánt.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here