Ecser érkezik vasárnap

Vasárnap délután az Ecsert fogadja felnőtt együttesünk. Az ősszel ugyan idegenben győztünk, de most többet kell mutatnunk, amennyiben hazai pályán is be akarjuk gyűjteni az oly értékes három pontot.

A Pest megyei bajnokság, Keleti csoport 19. fordulójában újra otthonunkban, a Sport utcában léphetünk pályára. Tóth István legényei azt az Ecsert látják vendégül, akiket az ősszel egy rendkívül szoros mérkőzésen, mindössze egy Gulácsy góllal tudtunk megverni.

Mit is kell tudnunk ellenfelünkről?

Az elmúlt kiírásban még a “megye-hármas” bajnokság Közép-csoportjában vitézkedett soros ellenfelünk. Ott a Pécel gárdája mögött, az ezüstérmet elérve szerzett indulási jogot osztályunkban. Az őszt a 9. helyen zárta Földváry Attila és gárdája. Több meglepetés eredményt is elértek, többek között hazai pályán a Tápiószele skalpját is begyűjtötték (3–2).

A tavasszal még veretlen a gárda. Kókán döntetlent (2–2), míg az elmúlt hétvégén otthon a Péteri ellenében győzelmet (3–0) könyvelhetett el az ecseri csapat.

Vasárnap délután, aki csak teheti jöjjön ki a Sport utcába és szurkoljunk közösen a fiúknak. Nem lesz könnyű mérkőzés, de együtt sikerülhet!

Nagykáta SE – Ecser SE

Nagykáta, 2015. március 22., vasárnap, 15:00

Mindenkit szeretettel várunk!

Hajrá, ‘Káta!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here