Drága kamatot fizetett a férfi, három verőlegény érkezett

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2014. augusztus 3-án éjjel, egy személygépkocsival megjelentek egy jászberényi ingatlannál, ahol az ott tartózkodó 21 éves farmosi férfit több alkalommal megütötték, aki ennek következtében elesett és sérüléseket szenvedett.

A támadók ezt követően közölték, hogy a sértettet egy korábbi tartozása miatt bántalmazták, majd elhagyták a helyszínt.  A dulakodás alkalmával a 21 éves farmosi lakos mobiltelefonja a ruházatából kiesett, melyet a jászfelsőszentgyörgyi támadó a földről felvett és eltulajdonított. A bejelentés után a rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást, majd rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit. A Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a jogsértőket 2014. augusztus 3-án gyanúsítottként kihallgatták, jászfelsőszentgyörgyi férfit pedig őrizetbe vették.

Forrás: Szoljon.hu

MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát ilyen verő legényeket én is felfogadnák!!! Nekem 130 ezer forintom bánja a havi nyugdijam és az arany gyűrüm és az arany fülbevalom. A történet igen hosszú, csak annyit, hogy külőnbőző ürüggyél kicsalták tőlem,és amikor feljelentettem , még nekik állt feljebb. Ők voltak megsértődve! Két év felfüggesztettet kaptak, azon kivül semmi, egy forintot se kaptam vissza. Aki ezt olvassa az figyelmeztesse az idős hozzá tartózóját, rokonát, senkinek ne adjon pénzt,mert előszőr kicsiben kezdik és addig járnak a nyakára amig van pénze. Tudok olyanról, hogy két milliót csaltak ki tőle. Nekem is a jó szívem vitt a bajba és abban a hónapban szó szoros értelemben éheztem , de őket az nem érdekli. Ha a lányom nem segít nem is tudom mi lett volna velem. Vigyázat, még a mai napig is vadásznak. Neve: Varga Ildikó Csíkosné és a gyerekei. Csapatostúl járnak.!!!!!!!!!!

  2. Hát ilyen verő legényeket én is felfogadnák!!! Nekem 130 ezer forintom bánja a havi nyugdijam és az arany gyűrüm és az arany fülbevalom. A történet igen hosszú, csak annyit, hogy külőnbőző ürüggyél kicsalták tőlem,és amikor feljelentettem , még nekik állt feljebb. Ők voltak megsértődve! Két év felfüggesztettet kaptak, azon kivül semmi, egy forintot se kaptam vissza. Aki ezt olvassa az figyelmeztesse az idős hozzá tartózóját, rokonát, senkinek ne adjon pénzt,mert előszőr kicsiben kezdik és addig járnak a nyakára amig van pénze. Tudok olyanról, hogy két milliót csaltak ki tőle. Nekem is a jó szívem vitt a bajba és abban a hónapban szó szoros értelemben éheztem , de őket az nem érdekli. Ha a lányom nem segít nem is tudom mi lett volna velem. Vigyázat, még a mai napig is vadásznak. Neve: Varga Ildikó Csíkosné és a gyerekei. Csapatostúl járnak.!!!!!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here