Döntetlen a második felkészülési mérkőzésen

Tegnap este a futsal NB II-re készülő csapatunk lejátszotta második felkészülési mérkőzését is, a szintén újonc és csoportbeli ellenfelünk, az UFC Gyömrő ellen.

A találkozó ismét 3×20 percben futó órával zajlott városunk sportcsarnokában.

A mérkőzés kezdetétől koncentráltan és fegyelmezetten játszottunk. Biztos védekezés mellett, sikerült sok helyzetet is kialakítani ellenfelünk kapuja előtt, de a befejezésekben pontatlanok voltunk, így vendégeink szerezték meg a vezetést egy szerencsés találattal.
A második játékrészben is folytattuk az elsőben látott fegyelmezett játékot, átengedtük a területet az ellenfelünknek és próbáltunk a hibák és lefülelt átadások utáni gyors kontrákra építeni, de az utolsó mozzanatokba mindig becsúszott egy apró hiba. A gyömrőiek ezeket a kihagyott lehetőségeket kétszer is büntették, majd a második 20. perc vége előtt Bojtos egy látványos sarkazós találattal végre átszakította azt a bizonyos gátat.
Az utolsó harmadban is folytattuk az addig látott játékot, végig koncentrált védekezés mellett egyre több helyzetet alakítottunk ki, melyeknek a végén először Bojtos kozmetikázta tovább az eredményt, majd egy szöglet után Bori egalizálta a találkozót. Az utolsó 7 perc ki-ki mérkőzést hozott, ahol mind a két csapat próbálta még a maga javára fordítani az állást, de ez már nem sikerült egyik alakulatnak sem, így maradt a 3:3-as végeredmény.

A mutatott játékban határozott fejlődés látható az első meccshez képest, viszont a helyzetkihasználásunkon bőven van mit javítani. Mindent összevetve igazságos eredmény született.

Köszönjük szépen az UFC Gyömrő csapatának, hogy meghívásunkkal élve segítették a felkészülésünket, valamint sok sikert kívánunk nekik az előttünk álló pontvadászathoz! Nekünk nincs más teendők, mint a megkezdett úton haladva dolgozni tovább alázattal!
Hajrá ‘Káta!

Felkészülési mérkőzés:
Nagykáta Városi Sportcsarnok
Nagykáta Futsal – UFC Gyömrő 3:3 (0:1, 1:2, 2:0)
Nagykáta: Garamvölgyi, Pomázi, Bojtos, Mázsás, Balogh – Kovács, Nagy, Bori, Nagy-Szűcs, Tarr. Technikai vezető: Tarr Gergely.
GÓL: Bojtos (2), Bori.

Forrás: Nagykáta Futsal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here