Bravúros döntetlen a TFSE elleni felkészülési mérkőzésen

Tegnap este egy újabb felkészülési mérkőzést játszott együttesünk, ahol ezúttal az ellenfél a tavalyi NB II. Nyugati csoportjának 5. helyezettje, a TFSE Futsal csapata volt.

A találkozó a jól megszokott 3×20 percben futó órával zajlott.

Rögtön a találkozó elejétől ugyanazt a fegyelmezett védekezésre szervezett játékot mutattuk, mint a csütörtöki edzőmérkőzésen. Ezzel sikeresen meg is leptük a fáradtan mozgó vendégeket, ugyanis a kezdés után nem sokkal egy védelmi kihagyást kihasználva Bojtos értékesített egy remek felpasszt sarokkal. Sokáig azonban nem örülhettünk, mert nem sokkal a bekapott gól után egalizált az ellenfél. Az első 20 percben sikerült még újra vezetést szereznünk egy szerencsés öngólnak köszönhetően, azonban a játékrész vége előtt ismét egyenlített a TF.
A második harmadban is folytattuk az elsőben látott játékot és igyekeztünk több támadást vezetni, több helyzetet kialakítani, melynek eredményeként egy remek kontra végén Balogh emelt a hálóba, ezzel ismét számunkra megszerezve a vezetést.
Az utolsó játékrészben a vendégeink megérezték, hogy fáradunk és nagy nyomás alá helyezték kapunkat, melynek köszönhetően ismét döntetlenre alakították az eredményt. Közeledve a mérkőzés vége felé a TFSE 5 a 4-ben kezdett el labdázni, megpróbálva a maguk javára billenteni az állást a létszámfölényes helyzetnek köszönhetően. Óriási teher alatt, nagyszerűen tartottuk magunkat, sőt egy lefülelt passzt begurítva félpályáról az üres kapuba, Bojtos ismét megszerezte a vezetést számunkra. Ám a vége előtt nem sokkal egy kis figyelmetlenségnek köszönhetően edzőpartnereink negyedszer is kiegyenlítettek és beállították a 4:4-es végeredményt.

A játékunk ismét szervezett, fegyelmezett volt, a játékosok pedig nagy küzdeni tudásról és akaratról tettek tanúbizonyságot. Igaz, hogy vendégeinken látszott a hosszú felkészülésük fáradtsága, viszont egy nagyszerű eredményt sikerült elérnünk tegnap este, melyre lehet építkezni.

Köszönjük szépen a TFSE Futsal csapatának, hogy meghívásunkkal élve eljöttek és segítették a felkészülésünket, valamint sok sikert kívánunk nekik a kupában és bajnokságban egyaránt!
Mi pedig dolgozunk tovább!
Hajrá ‘Káta!

Felkészülési mérkőzés:
Nagykáta Városi Sportcsarnok
Nagykáta Futsal – TFSE Futsal 4:4 (2:2, 1:0, 1:2)
Nagykáta: Garamvölgyi, Pomázi, Bojtos, Kovács, Balogh – Szűcs, Mázsás, Nemes, Nagy, Kalla, Szilágyi. Technikai vezető: Tarr Gergely.
GÓL: Bojtos (2), Balogh, Öngól.

Forrás: Nagykáta Futsal

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here