Bántalmazta, majd kifosztotta

A nagykátai rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 18 éves gyanúsított ellen. A Nagykátai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott kifosztás bűntett, súlyos testi sértés bűntett és okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. János 18 éves tápióbicskei lakos ellen.

A nyomozás során beszerzett adatok szerint a 18 éves gyanúsított 2013. szeptember 6-án 17 óra körüli időben egy tápióbicskei lakóház udvarán előzetes szóváltást követően vascsővel először arcon, majd lábon ütötte a sértettet, aki ennek következtében a földre esett.

K. János itt tovább ütötte és rúgta a férfit, akinek a pénztárcája a bántalmazás közben a földre esett, melyet K. Jánost eltulajdonított. A sértett kórházi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett.

K. Jánost a rendőrök a bűncselekmény elkövetését követően rövid időn belül elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A Nagykátai Járásbíróság 2013. szeptember 9-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

A gyanúsított ellen- fogvatartása mellett- folytatott büntetőeljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészség részére.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here