Balesetek a Tápió mentén

Kisodródott a kanyarban, majd tetejére borult egy személyautó múlt csütörtök kora esti órákban Tápiószecső és Tápióság között, a két települést összekötő úton. A jármű vezetője önerejéből elhagyta a gépkocsit, nem szenvedett sérüléseket. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd helyszínelést követően kerekeire állították a járművet.

Letért a Sülysápot Úrival összekötő útról, majd kidöntötte a nagyfeszültségű távvezeték út mellett álló oszlopát egy személyautó. A 20 kilovoltos vezeték a földön hever, ezért az érintett útszakaszt lezárták a hatóságok a forgalom elől. A műszaki mentést a monori hivatásos és a sülysápi önkéntes tűzoltók végzik – áramtalanítják a járművet és megszüntetik a forgalmi akadályt. A balesetben érintett jármű két utasát a mentők a helyszínen vizsgálják.

Útról letérve árokba hajtott és ott felborult egy személygépkocsi vasárnap reggel a 31-es főút 54-es kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. A gépkocsiban csak a sofőr utazott, aki önerejéből, sérülések nélkül elhagyta a járművet. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd kiemelték a roncsot az árokból. A műszaki mentés ideje alatt félpályán haladt a forgalom a főút érintett szakaszán. Szintén felborult egy gépkocsi Tápiószecső és Tápióság között. A benne ülők nem sérültek meg. A nagykátai hivatásos és a tápiószecsői önkéntes tűzoltók állították kerekeire, majd áramtalanították a felborult gépkocsit.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here