Balesetek a múlthétről

Múlt héten kedden másfél méter mély árokba csúszott egy kamion Úriban, a Kossuth Lajos utcában. A jármű veszélyesen megdőlt, az alvázán támaszkodott. A monori tűzoltókat riasztották a helyszínre, azonban a rendelkezése álló technikával nem tudták kihúzni a 20 tonnás teherautót, ezért egy csörlős darut is a helyszínre kértek. Ennek kiérkezéséig egy drótkötél segítségével stabilizálták a járművet.

Múlt szerdán kamion és személyautó ütközött a 31-es számú főúton Gyömrő és Mende között. A balesetnek egy könnyű sérültje lett, akit a mentők kórházba szállítottak. A járműveket a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították. A mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt forgalomkorlátozás volt az érintett útszakaszon.

Az elmúlt hét pénteken beton villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Tóalmáson, az Arany János utcában. Az ütközés következtében az oszlop megrepedt. A nagykátai hivatásos tűzoltók felderítése alapján három-négy utcában, körülbelül nyolcvan házban nem volt áram. 

Szintén pénteki hír, hogy a vasúti sínek mellett esett el és megsérült egy idős férfi a Szentmártonkáta és Nagykáta között haladó vasúti vonalnál. Az épp arra közlekedő vonat vezetője szerint a szerelvény nem ért a férfihez. A nagykátai hivatásos tűzoltók dolgoztak a helyszínen. Az egyik sínpáron zavartalanul haladhatott a forgalom, míg a másik vágányon teljes zár volt a helyszínelés ideje alatt. 

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here