Bajnok az öregfiú egyletünk

Az utóbbi két-három évben sportegyesületünk nem rendelkezett szervezett bajnokságban szereplő öregfiú csapattal. A helyi “öregek” az ügynevezett Monor körzeti “kalóz” bajnokságban versenyeztek. A nyáron aztán Tóth György vette át veteránjaink irányítását és klubunk vezetésével váll vetve benevezett a Pest megyei öregfiú bajnokságba. Itt a Nagykátai csoportba nyertünk besorolást, ahol régi riválisaink (pl. Maglód, Tápiószentmárton, Tápiószecső) egyaránt az arany reményében indultak el a szezon elején.

Nos, ellenfeleinknek csalódniuk kellett, mert a szezon során végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva (16 Gy., 4 D., 2 V.) megnyerte a bajnokságot a Nagykáta SE öregfiú egylete.

A záró, 22. fordulóban a Bugyi ellen már tét nélkül léphettek pályára Gulácsy Zoltánék. Egy esetleges vereség ellenére is meg lett volna az arany. Nos a fiúk nem hagyták elúszni ezt a meccset sem, végig remekelve 7-2-s győzelmet arattak és négy pontos előnnyel zárták a 2013/2014-es bajnokságot az üldöző Maglód előtt.

Nagykáta SE – Bugyi ASE 7-2 (3-1)
GÓL: Gulácsy Z. (2), Bodor A. (2), Gere P., Tóth Gy., Hajdú S., ill. Szőke A. (2).

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here