Az utolsó fordulóra maradt az ezüst sorsa

A Gyömrő felett aratott gól gazdag győzelmünknek köszönhetően továbbra is saját kezünkben van a sorsunk. Amennyiben a kupa-döntő miatt, június 4-re előre hozott Dány elleni derbit megnyerjük, akkor a tavalyi évhez hasonlóan ezüstös pozícióban zárunk. Azonban, ha csak döntetlen, vagy ne adj vereség lenne a szerdai meccs, akkor bizony szorítanunk kell, hogy szombaton a Tápiószele a Tápiószentmárton otthonában vereséggel zárjon, ellenkező esetben meg kell elégednünk a bronzzal…

Nagykáta SE – UFC Gyömrő 6–4 (3–1)

Nagykáta, 100 néző. Vezette: Debreczeni K. (Fazekas A., Kristóf D.)
NAGYKÁTA: Szili Zs. 8 (Lengyel J. 0, 67. p.) – Czakó II N. 6, Szekeres Cs. 6, Túróczi Gy. 5, Balogh I. 6 – Czakó I N. 6, Hajdú M. 5 (Czakó G. 0, 63. p.), Szalkai P. 8, Radovits V. 6 (Németh P. 0, 63. p.) – Lovasi B. 5, Komonyi Gy. 9 (Kelemen I. 0, 80. p.). Edző: Tóth István.
GYÖMRŐ: Horváth L. 4 (Bartos G. 5, a szünetben) – Vigh I. 5, Horváth L. D. 5, Horváth P. 5, Blazsán T. 4 (Maka R. 0, 84. p.) – Kiss Sz. 5, Molnár T. 4 (Potocska Á. 4, a szünetben), Fábián Zs. 5–2=3, Juhász J. 5 (Szabó L. 0, 62. p.) – Preska B. 6 (Bartha M. 0, 84. p.), Paulik G. 5. Játékos-edző: Molnár Tamás.
GÓL: Komonyi Gy. (3), Czakó I N., Szalkai P., Czakó G. (11-esből), ill. Kiss Sz. (5), Horváth L. D., Preska B.
SÁRGA LAP: Hajdú M., ill. Kiss Sz., Molnár T., Horváth P.
KIÁLLÍTVA: Fábián Zs. az 55. percben (a második sárga lap után)
TÓTH ISTVÁN: – Kapkodó játékoz hozott a mérkőzés, ellenfelünk az első félidőben sokkal jobban futballozott, mint mi, de az egyéni képességek közti különbség eldöntötte a találkozót.
MOLNÁR TAMÁS: – Jól kezdtük a mérkőzést, majd régi hibánk újra előjött, és egyéni bakikból felhoztuk az ellenfelet, utána pedig csak szaladtunk az eredmény után. Pozitív, hogy még egyszer vissza tudtunk jönni a meccsbe, de utána ismét lerendeztük saját sorsunkat… Gratulálok a Nagykátának, és sok sikert nekik a kupadöntőben!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here