Az UTC nyerte a tegnapi mérkőzést

Nagy iramban kezdődött az UTC és a Nagykáta mérkőzése, amelyen a fölényben játszó hazaiak a 7. percben szerezték meg a vezetést. A félidő második felében már nemcsak a játék pörgött, de a gólok is potyogtak: Bilics Igor növelte az UTC előnyét, majd a névnapos Fülöp Tibor mondott volna le szívesen góljáról, lévén a saját kapujába pattant lábáról a labda. Ám 2-1-nél nem törte meg a Brinszky-legénység tetszetős játékának lendületét a bekapott öngól: Hegyesi Zsolt és Dürgő Péter egymáshoz képest pár másodpercen belül vette be az egyébként a mérkőzés folyamán többször is bravúrosan hárító Hauer Viktor kapuját (4-1). A második játékrész Vörös Péter találatával indult, ám a Szegediek hamar visszaállította a háromgólos differenciát.

A félidő derekán gyors gólváltás történt, igaz, Mészáros Dominik találatára Besenyei Ferenc “válaszolt” egy szerencsétlen mozdulatot követő újabb öngóllal (6-3). Érződött ezután, hogy elfáradtak a nagyon hajtó nagykátaiak, kicsit fejben is, legalábbis ennek köszönhető, hogy a támadásokhoz felhúzódó Hauer és társa nem értették meg egymást, amit Hegyesi használt ki, röviddel később pedig ismét a rossz helyezkedés bosszulta meg magát, amikor Szentes-Bíró Tamás lövésekor a rutinos Vörösről pattant egy labda a saját kapujába. A hajrában Ondrejó duplázott, majd a legvégén még Lovasi Balázs kozmetikázta az eredményt. Az újszegediek megérdemelten nyertek 9-4-re az idény gyengén szereplő Pest megyeiekkel szemben, még úgyis, hogy két alkalommal is büntetőt hibáztak.

Férfi futsal NB I alsóházi rájátszás 5. forduló:

UTC Futsal Team – Kincsem-Lovaspark Nagykáta 9-4 (4-1)
Szeged, újszegedi sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Kovács Gábor, Rózsa József (Wittner József).
UTC: Tombácz – Puskás, Hegyesi, Dürgő, Fülöp T. Csere: Juhász, Bullás, Berndt, Szentes-Bíró, Bilics, Bánóczki, Ondrejó, Balogh Á., Béry (kapus). Vezetőedző: Brinszky Adrián.
Nagykáta: Hauer – Lovasi, Fülöp L., Vörös, Főfai. Csere: Tóth A., Érsek, Mészáros, Besenyei, Kires (kapus). Vezetőedző: Machalek Attila.
Gól: Ondrejó (7′, 36′), Bilics (15′), Hegyesi (17′, 30′), Dürgő (17′), Bullás (23′), Besenyei (28′ – öngól), Vörös (32′, 40′), ill. Fülöp T. (16′ – öngól), Vörös (22′), Mészáros (28′), Lovasi (40′).
Sárga lap: Tóth A. (11′), Mészáros (17′).

Forrás és fotó: Szeged.hu

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írd meg nekünk vagy küldj róla fotót, akár névtelenül is: hellokata.hu@gmail.com

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here