Az év első boros fesztiválja: Jégvirágtól Borvirágig

Ötödik alkalommal rendezik meg a forralt boros kalandozásokat, a Jégvirágtól Borvirágig fesztivált a Monori Pincefaluban. Számos ismert budapesti és helyi ételkészítő mester csatlakozik a helyi forralt bort főző-kínáló borosgazdákhoz, hogy bemutassák a közönségnek a helyi ételeket és a forralt bor különlegességeiket.

A monori és Monor környéki borászok 18 pincében várják a vendégeket, hogy bögréiket újra és újra teletöltsék a gőzölgő nedűvel. A borászok között régi ismerősként köszönthetik a vendégek a legkedvesebb vendégváró pincék gazdáit, és a műkedvelő borkészítőket is. Az előző alkalomhoz hasonlóan most sem csak borászokkal találkozhatnak, hanem profi szakácsokkal is. Lesznek Monoron házi sajtok, levesek, főételek és desszertek, csupa jól ismert és különleges finomság.

Facebook esemény: ITT!

MEGOSZTÁS