Aszfaltozás Nagykátán

A Nagykátai Híradó legutóbbi számában jelent meg egy térkép, miszerint az alább felsorolt utakat 2014-ben teljes szélességben leaszfaltoznák. A költségeket 50%-ban a csatorna-beruházó, 50%-ban pedig az önkormányzat biztosítja.

Mivel közeledik a választás, még az is elképzelhető, hogy időben megvalósul a projekt. Reméljük végre tartós, jó minőségű utakat kapunk, hiszen egy ekkora beruházás után nem lesz még tervben sem az aszfaltozás egy jó darabig. Mindenesetre mi nagyon drukkolunk, hiszen az alapból rossz állapotban levő nagykátai utak a csatornázás óta siralmas állapotba kerültek.

Az utca nevek abc sorrendben: 

Akácfa
Álmos
Alpári Gyula
Árpád
Árpád köz
Bajcsy-Zsilinszky
Bajza
Bartók Béla
Batthyány
Csokonai
Csonka köz
Damjanich
Deák Ferenc
Diófa
Egreskátai
Fenyőfa
Fuvaros
Fűzfa
Gólya
Gyóni Géza
Harang
Hársfa
István király
Jeles
József Attila
Káthay Mihály
Kázmér
Kéményseprő
Koltói Anna
Kölcsey Ferenc
Kund
Leander (egy része)
Lehel tér
Lovas
Munkácsy Mihály
Nap
Ond
Raáb Márton
Rezeda
Rózsa Ferenc
Szondi
Tas
Tavasz (egy része)
Temető
Tölgyfa
Új
Vadász
Vágóhíd
Víztorony
Zárda
Zrínyi

MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát ezt én is kérdezném, hogy a Mikszáth Kálmán út és a Feszty Árpád út miért nem ?Hiszen elég látványos helyen is van a 31-es út mellet , és ha esik egy kis eső bizony elég sáros utca mind a kettő! Vagy nincs aki eljárjon az érdekünkben

  2. én azt kérdezném meg hogy a nefelejcs utcát szégyen szemre így fogják hagyni félig leaszfaltozva ami papíron már 20 éve aszfaltos utcának van feltüntetve gyönyörű szép városban élünk mondhatom!!!!!!!!

  3. Megszeretném kérdezni ,hogy már nem csak tavaly hanem még régebben is azt közölték ,hogy a Bem József utca , amely a Mátyás Király utca és Jászberényi utca között található 100-m hosszú darabot idén már 100% leaszfaltozzák undorító ami itt van !!!!!!!!!!!!!!!!!! Érdemes lenne a kis darabokat bepótolni és utána pedig elkezdeni a kijelölt utcákat aszfaltozni . Egyszerre csak egyet kellene csinálni nem mindig belekapni a sz …………-ba Köszönöm !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here