Árokba borult egy rendőrautó a 31-es főúton

Tegnap délután a mentőket Pécelre riasztották egy ittas, vérző fejű, őrjöngő nőhöz. Mivel ön- és közveszélyes volt, a kórházba szállításához rendőri segítséget kértek. A Kistarcsai Rendőrőrsről érkező járőrök a nőt megbilincselték, egy rendőr pedig beült a mentőautóba a kíséréshez. A mentőautó és a rendőrautó szirénázva elindult Budapest irányába. Maglód határában, a 31-es főút 25-ös kilométerénél a rendőrautó vezetője kénytelen volt elrántani a kormányt, hogy egy másik járművel ne ütközzön, ennek következtében viszont a menetiránya szerinti jobb oldalon kidöntött egy jelzőtáblát, és az árokban fejtetőre borult. Az Opel Astrában ülő két rendőrnek nem esett baja. Mivel a rendőrségi helyszíneléshez a mentőautó személyzetének a helyszínen kellett maradnia, a nőt egy másik mentőautó szállította tovább.

Forrás és fotó: langlovagok.hu

MEGOSZTÁS

16 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jó lenne már az emberek fejében tudatosulna , hogy a villogó visitó rendőr – tűzoltó – vagy mentő autó elől ki kell térni , akár megállással is biztosítani hogy el tudjon menni , erre sok tanyasi paraszt leáll versenyezni a villogós autóval , és simán megy szembe vele ha az netán kénytelen a szembejövő oldalt használni, ebben az esetben is így volt !!! Aki ilyet csinál annak kívánom hogy anyukáját vigye ilyenkor a mentő , vagy a saját háza égjen mikor akadályozza a tűzoltókat és épp a hugát erőszakolják mikor a rendőrökkel versenyez. ennyi.

  2. Kasza Mihály Te biztosa orvos vagy és ott voltál, hiszen a hozzászólásoddal felülbíráltad a mentőorvos döntését, mely szerint indokolt volt a megkülönböztető jelzés használata. A másik és nem elhanyagolandó, hogy pont a szembejövő érdekében rántotta el a kormányt a rendőr és ezért történt a baleset. Ja és senki nem sérült meg a hír szerint.

  3. Azt is megkéne tanulni mindenkinek,hogy csak akkor van érvényes megkülömböztető jelzés,ha a fény és hangjelzést egyszerre adja!! Sokx kihasznàljàk az ilyen jàrművek azt,hogy csak fényjelzést adnak,és hasítanak mint àllat….,sok autós meg félrehúzódik,pedig az NEM megkülömböztető jelzés!!

  4. ha rendőröket riasszák jó hogy sietnüik kell! és arról nem tehetnek hogy ki dölt előtük egy tábla és el kellet rátani a kormányt de aszt is meg akadályozta hogy a szembe lévőnek ne megyen mert bele ment az árokba és fel is borúltak és ha véletlen ütköznek is akkor igen a rendőrök lennének a hibások sőt nem is mert nem tehetnek arról hogy ki dölt a tábla és ahoz hogy ne megyenek neki valahogy ki kellet nekik kerülni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here