Alaposan megizzadtunk Zsámbokon

Roppant fontos három pontot sikerült hatalmas csatában megszereznünk Zsámbokon. Csapatunk ember- és két gólos hátrányban tudott fordítani és aratott diadalt.

Senki sem gondolta, hogy könnyű menet lesz a zsámboki túra, de, hogy ennyire meg kell szenvednünk a győzelemért a legrosszabb rémálmainkban sem gondoltuk.

Rosszul kezdődött számunkra a mérkőzés, ugyanis a 10. perc tájékán egy Rontó szóló végén a büntetőterületen belül elkaszálták támadónkat, de elmaradt a tizenegyes. A 35. percben aztán betalált a Zsámbok Lakatos Sándor révén. Ekkor még inkább betömörültek a hazaiak, a kontrákra építettek. A szünetig nem sikerült feltörnünk a védelmüket.

Piszok rosszul kezdődött a második játékrész számunkra, előbb Komonyit állította ki a játékvezető egy teljesen felesleges szabálytalanság után, majd alig egy percre rá a hazaiak megduplázták előnyüket Bugyi Szabolcs révén. Összekaptuk magunkat és pár percen belül 10 emberrel ledolgoztuk két gólos hátrányunkat. Előbb Szalkai szépített Mohácsi álompasszát bepöckölve, majd Kun Tamásról pattant be a labda saját hálójába, amely szintén egy előreívelés után került a védő elé. Ezzel 2–2. Aztán a 80. percben büntetőt ítélt ellenünk Fromm Gergely játékvezető. A gólvonalon azonban Szili magabiztosan hárított. Tovább nyomtunk és a 68. percben frissen beálló Lakatos Mohácsi remekbeszabott passzából megszerezte csapata harmadik találatát, ami győzelmet eredményezett. Nagy küzdelem árán sikerült begyűjtenünk a győzelemért járó három pontot. A jövő héten újabb nehéz feladat vár ránk, a Gyömrő látogat Nagykátára. Azonban az már biztos, hogy eltiltása miatt nem léphet pályára Komonyi és Radovits (5. sárga lap), így a többiekre vár a nagy feladat.

Pest megyei II. osztály, Keleti csoport 

Zsámboki SE – Nagykáta SE 2–3 (1–0)
Zsámbok, 200 néző. Vezette: Fromm G. (Surin S., Szemerczki E.)
ZSÁMBOK: Kecskés G. – Szabó L. (Pintér L., 84. p.), Horváth A., Kun T., Sándor G. (Bajnóczi T., 56. p.) – Acsai M. (Kovács Á., 74. p.), Juhász R. (Farkas V., 57. p.), Lőrincz A., Cserey D. – Lakatos S., Bugyi Sz. Edző: Németh László.
NAGYKÁTA: Szili Zs. 8 – Czakó II N. 7, Lovasi B. 7, Majzik B. 7, Szekeres Cs. 6 (Kiss Á. 0, 66. p.) – Radovits V. 8, Cakó I N. 7, Mohácsi G. 8 (Vörös G. 0, 90. p.), Szalkai P. 8 – Komonyi Gy. 4-2=2, Rontó R. 7 (Lakatos L. B. 0, 68. p.). Edző: Tóth István.
A mérkőzés 80. percben 2–2-es állásnál Szili Zsolt megfogta a Zsámbok büntetőjét.
GÓL: Lakatos S., Bugyi Sz., ill. Szalkai P., Lakatos L. B., Kun T. (öngól).
SÁRGA LAP: Kun T., Cserey D., Lakatos S., ill. Czakó II N., Radovits V.
KIÁLLÍTVA: Komonyi Gy. az 51. percben (túlzott erőbedobással megrúgta ellenfelét, amikor a labda nem volt megjátszható közelségben).
TÓTH ISTVÁN: – Ez egy igazi csapat, akik befejezték a mérkőzést és pályára léptek. Úgy néz ki, hogy nagyon együtt van a gárda, viszont az játékosom, aki hara-kirit követett el, saját magát végezte ki, nem az edzője veszi ki a csapatból és lehet a futballból is. A csapattársai viszont megérdemelnek minden dicséretet. Jól küzdő Zsámbok ellen emberhátrányban két gólos mínuszt ledolgozni és megfordítani a mérkőzést, becsületükre válik.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here