A tápióbicskei Kármán Dalma nyerte a Miss Face of Beauty világverseny második helyezését

A magyar szépség nem hisz a szike csodálatos erejében, annál inkább a kőkemény munkában. Kármán Dalma 2013-ban tűnt fel először a szépségversenyzés világában, de akkor még nem vette túl komolyan az egészet.

– A barátnőim neveztek, és a buli kedvéért én is – mesélte Dalma. – Akkor a döntőig jutottam, és pontosan láttam, mi hiányzik ahhoz, hogy nyerjek. Elhatároztam, hogy a következő évben újra indulok a versenyen, de ezúttal valóban összpontosítok.

És Kármán Dalma nem viccelt: odatette magát, így a fejére került a korona. Nem sokkal később felkérést kapott, hogy képviselje Magyarországot a Miss Face of Beauty 2015-ös világversenyén. A királylány igent mondott, és nekivágott a felkészülésnek.

– Szerencsés vagyok, hiszen komoly szakmai csapat áll mögöttem, így a személyi edzőtől a nemzetközi, angol nyelvű oktatásig mindent biztosítottak, nekem csak az volt a dolgom, hogy félretegyek minden mást az életemben, és mindent beleadjak.

Dalma odafigyelt az evésre, egyetlen edzést vagy angolórát sem lógott el. A magyar lány először a bikinis körben lett második, királynőibeszéd-versenyen első lett, de a szójabab-promóció vagy a tehetségkutató sem fogott ki rajta: dobogós lett az összes alversenyen. Ekkor a szakértők már az első helyre várták, ám végül Mexikó beelőzte, és Dalma a világ második legszebb lánya lett.

Forrás: Blikk.hu

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here