A pechszéria folytatódik…

Újabb rangadót hozott a 19. forduló a “megye-kettes” Keleti csoportban. A múlt heti tápiószelei fiaskó után hazai pályán szerettünk volna javítani az eltiltásokkal teletűzdelt foghíjas Sülysáp ellen.

Lendületesen kezdtük az összecsapást, aztán nagyon hamar hátrányba kerültünk, ami megpecsételte sorsunkat. A 11. percben Szili a 16-oson kívül, egyértelmű gólhelyzetben buktatta ellenfelét. Budai Balázs játékvezető azonnal felmutatta piros lapot Zsoltinak, megjegyezném, jogosan! Cserekapus híján gyors változtatásra kényszerült Tóth mester. Czakó Gergelyt lehozta, helyére pedig Turóczi állt be és vette át a hálóőr szerepét. Alighogy beállt, máris a hálóba kellett nyúlnia a játékszerért, ugyanis a piros lappal járó szabadrúgást védhetetlenül belőtte Mányi. (0-1).

Az emberhátrány ellenére tovább játszottunk. Nem adtuk fel. Folyamatos próbálkozásaink után aztán Hajdú Máté révén sikerült egyenlítenünk. A félidőig még voltak próbálkozások itt is, ott is, de az eredmény már nem változott.

A szünetben került sor a kora délutáni U9-es torna eredményhirdetésére, (részletek egyel korábbi írásunkban), valamint Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős államtitkára, a körzet képviselő jelöltje egy-egy mez garnitúrát ajándékozott és adott át a környékbeli települések labdarúgó-csapatainak. A helyszínen vette át az ajándékot a Sülysáp, a Tápióbicske, a Tápiószentmárton, valamint a mi sportegyesületünk is.

A második játékrészben tovább próbáltuk rohamozni az ellenfél kapuját, de egy kontra után megiramodtak a vendégek. Élőszőr Turóczi még hatalmas bravúrral menteni tudott, de a kipattanót egyik védőnk sem tudta lereagálni, így Mányi az üres kapuba tudta passzolni a labdát, ezzel már 1-2.

A hajrában még meghúztunk egy váratlant. Turóczi kijött mezőnybe, helyét a cerberusi poszton Kántor vette át. A 88. percben a Sülysáp is kapott egy piros lapot, de ekkor már késő volt, maradt az egy gólos vendég vezetés, amit meg is őriztek Fedeles József tanítványai a lefújásig.

Nagykáta SE – Sülysáp KSK 1–2 (1–1)

Nagykáta, 200 néző. Vezette: Budai B. (Pásztor L., Laposa S.)

NAGYKÁTA: Szili Zs. 1 – Lovasi B. 4 (Kántor A. 0. 88. p.), Tomkó Z. 5, Balogh I. 4, Czakó II N. 5 – Radovits V. 5, Hajdú M. 5, Szekeres Cs. 5 (Mózes D. 0, 77. p.), Szalkai P. 5 –Balla Z. 4 (Komonyi Gy. 0, 82. p.), Czakó G. 0 (Turóczi Gy. 6, 11. p.). Edző: Tóth István.

SÜLYSÁP: Barta B. – Vasadi R. (Váradi P. 0, 82. p.), Varga L., Mányi Zs., Trabak M. – Dósa T., Sípos L., Berényi Sz. (Szűcs B. 0, 90. p.), Trabak Z. – Szever Á., Csaba S. (Veres I. 50. p.). Edző: Fedeles József.

GÓL: Hajdú M., ill. Mányi Zs. (2).

SÁRGA LAP: Balla Z., Turóczi Gy., ill. Varga L., Szever Á., Csorba S.

KIÁLLÍTVA: Szili Zs. A 11. percben (nyilvánvaló gólhelyzetben a tizenhatoson kívül buktatta ellenfelét), ill. Dósa a T. a 88. percben (a második sárga lap után).

TÓTH ISTVÁN: – Úgy látom a múlt heti kiütés még mindig bennünk van, ahhoz hogy előre tudjunk lépni fejben mindenkinek hozni kell magát. Reméljük a jövő héten már fel tudunk állni.

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írd meg nekünk vagy küldj róla fotót, akár névtelenül is: hellokata.hu@gmail.com

Gyorsan szeretnél értesülni Nagykáta és térség híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here