A nagykátai rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.

A Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Sándor 58 éves tápiószecsői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. május 22-én 22 óra 30 perc körüli időben tápiószecsői lakásukban szóváltásba keveredett a rokonával, akit ezután – egy késsel a kezében – azzal fenyegetett meg, hogy „szíven szúrja”. A sértett a fenyegetés hatására a házban tartózkodó testvérével együtt kimenekült a lakásból. Bent tartózkodott azonban még a sértett barátnője, aki már nem tudta elhagyni a házat, mivel V. Sándor az ajtó elé állt és a késsel a kezében megakadályozta a nőt abban, hogy távozzon.

A nő körülbelül 10 perc múlva tudta elhagyni a lakást, miután az 58 éves férfit az élettársa elrángatta az ajtóból. V. Sándor ezt követően az utcára menekülő rokona után ment, ahol tovább fenyegette.

A férfit a helyszínre érkező járőrök elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here