A nagykátai rendőrök fogták el a 41 éves gyanúsítottat

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Nagykátai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán B. László 41 éves békéscsabai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 41 éves férfi nagykátai tartózkodási helyén – egy zártkerti ingatlan udvarán – több hónapja kannabiszt termesztett.

B. Lászlót a nagykátai rendőrök 2017. július 5-én az esti órákban vonták intézkedés alá, majd az udvaron – egy árnyékoló háló alatt – 1025 tő, különböző fejlettségi fokú vadkendert találtak, amelyeket lefoglaltak.

Az ingatlanban a nyomozók házkutatást tartottak, amelynek során szárított anyagmaradványokat, mérleget, önzáró tasakokat és különféle tápoldatokat találtak.

A 41 éves férfit elfogták, előállították a Nagykátai Rendőrkapitányságra, ahol a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozó hatóság előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellen a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

MEGOSZTÁS