A ,,megye-kettő” Keleti csoport bajnoka a NAGYKÁTA SE

A Pest megyei II. osztály, Keleti csoportjának 28. fordulójában beérett az egész éves munkánk, ugyanis a Tápiószentmárton felett aratott fölényes győzelem (8-0) és a Tápiószele botlásának is köszönhetően a 2014/2015-ös szezon bajnokcsapata a Nagykáta SE!

A hétvégére beígért esőzések ellenére igazi nyári délután várta a csapatokat és szurkolóikat. A hazai szurkolók kicsit féltették a Tóth-legényeket, akik tudták, a Tápiószele szombaton vereséget szenvedett 2–1-re a Péteritől, egy esetleges győzelmünkkel az utolsó két forduló eredményeitől függetlenül bajnokok leszünk. A fiúk alaposan rácáfoltak a kérkedőkre, rögtön a találkozó elején letámadták ellenfelüket, sorra dolgozták ki az akciókat, aminek az eredményeképpen a 29. percben Rontó révén megszereztük a vezetést. A fiúk ráéreztek a gól ízére, alig három perc múlva már Majzik volt eredményes. A félidőre 2–0-s vezetéssel vonulhattunk.

A második játékrészben sem vettünk vissza a tempóból. Amit, a kilátogató nézők láttak, azt csak egy szóval lehet leírni: gálafoci. A lefújásig még hat alkalommal voltunk eredményesek, sorrendben: Mohácsi (2), Szalkai, Rontó, Kiss, Lakatos. A lefújás után pedig következhetett az önfeledt ünneplés, ahol senki sem úszta meg szárazon.

A találkozóról készült fényképeket IDE kattintva tekinthetik meg.

Nagykáta SE – Aranyszarvas SE (Tápiószentmárton) 8–0 (2–0) 

Nagykáta, 200 néző. Vezette: Németh K. (Bíró R., Deme R.)
NAGYKÁTA: Szili Zs. 0 (Lengyel J. 0, 73. p.) – Czakó II N. 7, Majzik B. 8 (Kiss Á. 0, 64. p.), Lovasi B. 7, Balogh I. 7 – Szalkai P. 7, Czakó I N. 7, Radovits V. 7, Rontó R. 8 (Czakó G. 0, 75. p.) – Mohácsi G. 8 (Hajdú M. 0, 89. p.), Komonyi Gy. 7 (Lakatos L. B. 0, 68. p.). Edző:Tóth István.
TÁPIÓSZENTMÁRTON: Smidéliusz A. – Sági T., Cseh N., Gál S., Horváth Cs. (Lakatos G. 37. p.) – Bódi Z. (Bartusz S., 33. p.), Koncz T (Tószegi I. 0, 73. p.), Mózes B., Dudok Á. (Sztehlik B. 0, 65. p.) – Dely G., Nagy G. (Czine I. 0, 62. p.). Edző: Sulyok István.
GÓL: Rontó R. (2), Mohácsi G. (2), Majzik B., Szalkai P., Kiss Á., Lakatos L. B.
SÁRGA LAP: Mohácsi G., ill. Cseh N., Nagy G.
TÓTH ISTVÁN: – Nagyon örülök neki, hogy 24 év után újra felnőtt bajnoki címmel tudtuk megörvendeztetni szurkolóinkat, megérettünk az aranyéremre. Ennek ellenére szeretnénk rangadóhoz méltó mérkőzést játszani egy hét múlva a Tápiószele ellen. Nem laktunk jól, szeretnénk sikereket elérni a Pest Megyei Kupa-döntőn is. Köszönjük szépen a támogatóink segítségét, a szertárostól, a pálya gondnokon át egészen önkormányzatig, akiknek nagyon pozitív volt a hozzáállása az egész szezonban. Reméljük ,,megye-egyes” tagságunk hosszú életű lesz.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here