A mai napon is sorra riasztják a tűzoltó egységeket

A mai napon is sorra riasztják a tűzoltó egységeket Pest megye több körzetében, a hívások többsége a Gödöllői-dombság és a Tápió-vidékéről érkezik.
Az útra, vagy házakra dőlt fák és leszakított elektromos vezetékek, megrongálódott vagy kidőlt villanyoszlopok miatt ma délután 13 óráig több mint száz esetben riasztották a tűzoltókat. Gödöllő, Kistarcsa, Kerepes, Veresegyháza, Szada, Valkó, Isaszeg, Maglód, Gyömrő, Mende, Úri, Kóka, Farmos, Pánd, Bénye, Nagykáta, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton településeken a hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók folyamatosan számolják fel a káreseményeket, így egyre több útszakaszt sikerült már megtisztítani.

A megye 37 településén részlegesen vagy teljes mértékben szünetel a áramszolgáltatás, ez összesen 18602 fogyasztói helyet érint.

A vonatok ismét menetrend szerint közlekednek a Budapest-Újszász-Nagykáta-Szolnok vonalon, ahol korábban az ónos eső következtében voltak fennakadások – közölte a Mávinform kedd délben az MTI-vel,

Ha van egy jó fotód a az ónos eső illetve a fagy okozta károkról küldd el nekünk a hellokata.hu@gmail.com címre vagy instagramon használd a #hellokata hashtag-et!

 

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here