9 pisztolyt és 11 puskát találták egy nagykátai férfinél

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai egy nagykátai férfinál tartott házkutatás során 9 éles pisztolyt és 11, szintén éles puskát, valamint több ezer lőszert találtak és foglaltak le, írja a Police.hu.

Az 56 éves C. Tibor a fegyvereket engedély nélkül tartotta Pest megyei családi házában. Vele szemben lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indítottak eljárást. Az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték a rendőrök az ügyészségnél.

MEGOSZTÁS

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A 80-as években egy teherautóra valót találtunk Nagykátán az István Király úton egy férfinál. Tápiószecsőről és még a fene tudja hány helyről vitte haza “megőrzésre” . 😀 Beálltam a bevetési Peugeot kisbusszal a ház elé, hogy a lefoglalásra kerülő fegyvereket bepakoljuk és hazaküldtek, hogy nem lesz elég. Csodálkozva mentem be a házba és azt láttam, hogy a Rambó sorozatban nem volt annyi fegyver, mint ott. A legdurvább a Maxim géppuska, ami ugyanúgy éles volt, mint a többi. Talán könnyebb lenne felsorolni, hogy milyen fegyver nem volt, mint azt amit ott találtunk. És a bukást az okozta, hogy egy teljesen törvényesen tartott vadászpuskát bevittek Szecsőn a laktanyába javítani, de kapujegyet nem írtak róla és kifelé a kapuban álló katona jelentette a dolgot. Ha van kapujegy, lehet, hogy soha nem buknak meg.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here