410 milliót nyert lottón a vádlott

411 millió forintot nyert a lottón F. Attila, miután százmillióért vásárolt szelvényeket egy budapesti lottózóban. A férfi más alkalmakkor is tízmilliókat költött a játékra – olvasható az F. Attila és társai ellen indult büntetőügy vádiratában. Dr. Berényi András, az első rendű vádlott ügyvédje további részleteket is elárult a Borsnak.

– Ügyfelem valóban lottózott nagy összegekben. 2012 májusában egy alkalommal többekkel együtt százmillió forintért vett szelvényeket a skandináv lottón. Készpénzben, egy táskában vitte be a pénzt az üzletbe, az egyik terminál fél napon keresztül nyomtatta a négy kartondoboznyi lottószelvényt. Utána egyesével kellett megnézni az összeset. Az egyik telitalálatos volt, 411 milliót ért – mondta a jogi képviselő.

F. Attila máskor is játszott tízmilliókért, nemcsak a skandináv, hanem az ötös és a hatos lottón is. Ezeken több alkalommal is egy találat hiányzott a főnyereményhez. Berényi szerint védence pozitívan jött ki a lottózásból: a vádirattal ellentétben körülbelül háromszázmilliót játszott el, de hatszázmilliót nyert.

– A főnyereményből is több ügyfelét kifizette, és nem az ő pénzükből játszott, hanem külföldi befektetéseinek hozamából – teszi hozzá az ügyvéd.

F. Attila és ikertestvére, F. László, illetve társaik ellen csalás miatt folyik büntetőeljárás.

Berényi András szerint a vádirat több pontban sem pontos, ezek az eljárás során is tisztázódhatnak.

– Nem volt szerelmi kapcsolata a másodrendű S. Angelikával, aki nem használt jogosulatlanul banki adatbázisokat ügyfelek toborzásához. László pedig sohasem adta ki magát Attilának, hogy „helyettesítse”. Erről írás­szakértői bizonyíték is van.

Fotó és szöveg: borsonline.hu

MEGOSZTÁS

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here