10 év fegyházat kapott az úri pedofil, aki a kisfia játszópajtásait molesztálta

A Budapest Környéki Törvényszék első fokon 10 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte azt a férfit, aki 2012 és 2014 között különféle szexuális cselekményekre bírt rá kiskorú lányokat. A bíróság két rendbeli szexuális erőszak, szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt döntött a 10 évnyi büntetés mellett. Az ítélet nem jogerős, mert a vádlott és védője is felmentésért fellebbezett.

A vádirat szerint a férfi 2010 nyarán házasodott meg, és még ugyanebben az évben megszületett az első, majd 2013 tavaszán második gyerekük – egy fiú és egy lány –, de a kapcsolat hamar tönkrement. A vádlott felesége 2014 februárjában a lányukkal együtt elköltözött, a fiú pedig az apjánál maradt az egykor közös lakásban, a Pest megyei Úriban.

A férfi szexuális érdeklődése már 2012-től a 12 év alatti lányok irányába fordult, ezért nemi vágyának felkeltése, illetve kielégítése céljából éveken át több ismerős kislányt hívott át magukhoz, majd különböző módon molesztálta őket. A sértettek között a szomszéd családok néhány 8 és 11 év közötti lánygyereke, kisfia játszópajtásai és egyik ismerősének 15 éves lánya is megtalálható.

Az utóbbit elvileg azért kérte el az apjától a 2014. évi őszi szünet idejére, hogy amíg ő dolgozik, vigyázzon a kisfiára, de valójában szexelni akart vele: egyebek mellett alkohol fogyasztására beszélte rá, és szexuális kapcsolatot is létesített vele. A történtekre úgy derült fény, hogy a gyerek később mindent elmondott az anyjának.

MEGOSZTÁS